Подбрани връзки по темите:

сряда, 20 октомври 2010 г.

20.10.2010 и една интересна книга


Днес е специална, ... красива дата - 20.10.2010!

За днешната дата съм склонна да повярвам, че ако си пожелая нещо, има вероятност то да се сбъдне.

Нямам конкретна идея за статия, но много искам някак си да отбележа датата. Затова ще напиша статия не за готвене, не за туризъм, не за разни емоционални състояния, а за ...

ТАЙНАТА
Така се казва последното ми книгоиздателско откритие:

The Secret

Ще цитирам представянето на книгата на Ронда Бърн "Тайната", предложено от онлайн книжарница ХЕЛИКОН:

Фрагменти от Голямата тайна са откривани пред вековете в устните традиции, в литературата, в различните религиозни и философски учения. За първи път всички парчета на Тайната са събрани заедно в едно невероятно откровение, което ще промени живота на всички, до които достигне.

От тази книга ще научите как да използвате Тайната в който и да е аспект на вашия живот – пари, здраве, взаимоотношения, щастие, във всяко ваше взаимодействие с този свят. Ще започнете да разбирате скритата, неизползвана сила, която е в самите вас – както и че това откровение може да донесе радост във всички изяви на вашето съществуване.

Тайната ви поднася мъдрост, споделена от съвременни учители – мъже и жени, които са я използвали, за да постигнат здраве, благосъстояние и щастие. Те разкриват разтърсващи истории за това как с помощта на знанията, дарени от Тайната, са изкоренени заболявания, придобито е солидно богатство, преодолени са препятствия и въобще са постигнати неща, които мнозина биха счели за невъзможни.

Все още не съм допрочела книгата, но в нея става въпрос точно за силата на мислите и връзката им с действителността.
Няма коментари:

Последователи на моя блог: