10 ноември 2009

Рецепта № 2 Сладкиш, който винаги става


Имам си едни постоянни рецепти, които са изпитани във времето (20 години). При тях, не само, че съм сигурна в успешния краен резултат, но и в задоволството на консумиращите.
Днес предлагам един бърз сладкиш със сладко.
Не обичам бързите работи (припряни и претупани), но като последно предимство за предлаганата рецепта бих посочила краткото време за нейното пълно изпълнение.
* * * * * * *
за икономисти:
Ако направим оценка на финансовата ефективност на инвестиционния проект (сладкиша) по метода на минималната себестойност, то можем да заключим, че в тази рецепта се постига пълно отъждествяване на двете цели: "максимален ефект" и "минимални разходи".

Накратко:
Ако ви се прави нещо сладко за ядене в следващите 40 минути, отворете хладилника и ако там има 2 яйца, малко кисело мляко на дъното на кофичката, бурканче със засъхващо сладко ... започвайте:


Послепис:
--> Ако правоъгълните ви тавички са изцапани (както в моя случай), сладкишът ще се изпече и в заоблени такива.
--> Ако нямате време да изчистите орехи (които висят в торбата на балкона) сладкишът пак ще се получи.
Приятно хапване!


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Последователи на моя блог: